Wat houdt dit programma in?

Tijdens het Back On Track Program gaan we 12 weken intensief aan de slag om je te begeleiden naar het terug ‘back on track’ geraken in het sportieve leven! In dit programma word je gedurende 12 weken gecoacht naar jouw persoonlijke doelstellingen. We combineren Personal Training met een aangepaste voedingsprogramma volgens jouw doelstellingen en behoeftes.

Je zal elke 2 weken worden geanalyseerd en gewogen, op basis van de analyse wordt er geanticipeerd en bijgestuurd waar nodig. Zo blijven je voedingsprogramma’s up to date en worden je doelen behaald!

Wat houdt dit programma in?

Tijdens het Back In Shape Program gaan we 6 maanden na de feestdagen intensief met je aan de slag om je doelen te behalen voor de aankomende zomer! Tijdens dit programma plannen we wekelijks de Personal Training Sessies in en ontvang je jouw voedingsprogramma voor de eerste maand.

Je zal elke 2 weken worden gewogen en geanalyseerd, op basis daarvan wordt er geanticipeerd en bijgestuurd waar nodig. Zo blijven je voedingsprogramma’s up to date en worden je doelen behaald!

Wat houdt dit programma in?

In het Better Together Program gaan we 16 weken samen met jou en je partner intensief aan de slag om jullie gewenste doelstellingen te behalen! We combineren Duo Training met een aangepaste voedingsprogramma volgens jullie persoonlijke doelstellingen en behoeftes.

Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen enkel probleem. Bij Duo Coaching worden jullie persoonlijk begeleidt en dat zorgt ervoor dat we zo efficiënt mogelijk de doelstellingen behalen.

Jullie zullen elke 2 weken worden geanalyseerd en gewogen, op basis van de analyse wordt er geanticipeerd en bijgestuurd waar nodig. Zo blijven jullie voedingsprogramma’s up to date en worden de gewenste doelen behaald!

Krijg persoonlijke aandacht van een gediplomeerde Personal Trainer en train samen in een groep van maximaal 4 personen. Je traint heel intensief in een kleine groep en dit werkt extra motiverend en uitdagend. Je kunt je eigen groep starten, maar ook individueel inschrijven voor de Small Group Trainingen!

Heb je vragen of interesse om te starten? Contacteer ons via het onderstaande formulier!