REBUILDPROGRAM

REBUILD PROGRAM

Tijdens het Rebuild Program gaan we intensief met je aan de slag om je zowel fysiek als mentaal te verbeteren! Een haalbaar en vol te houden programma, waar je slechts 2 maal per week 30 minuten hoeft vrij te maken. Geen tijd hebben om trainen is dus niet langer een excuus!

Wat houdt dit programma in?

* 1 Personal training sessie per week
* 1 E-Fit Sessie per week

Wat houdt een Personal Training sessie in?

* Individuele en persoonlijke begeleiding- rekening houdend met wat jij kan en nodig hebt, een All-In aanpak en een 1-op-1 relatie die je leven verandert. Jij hebt een specifiek doel, wij helpen je er naartoe en samen brengen we alle inzet en focus die nodig is om te slagen. Jouw resultaat is ons succes!

Wat houdt een E-Fit sessie in?

* E-fit werkt met ems (electro muscle stimulation). Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door de pads die in jas en broek zitten. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar wel de elektrostimulator. Het gevolg is dat de spieren werken zonder de minste moeite te moeten doen. Het E-fit toestel maakt gebruik van e-pads. Tijdens het uitvoeren van een trainingsprogramma op de crosstrainer sturen de E-pads impulsen naar uw spieren, vetlaag, bindweefsel en huid.

* De impulsen van E-fit zorgen voor 36.000 spiercontracties in slechts 1 sessie! Dit maakt dat deze unieke methode tot 18 keer efficiënter is dan een gewone training. Daarnaast verhoog je je stofwisseling aanzienlijk doordat de spiermassa hoger wordt. Dit uit zich in een snellere vetverbranding, een stevigere huid en minder cellulitis.

strongertogetherprogram

STRONGER TOGETHER PROGRAM

In het Stronger Together Program gaan we 8 weken samen met jou en je partner intensief aan de slag om jullie gewenste doelstellingen te behalen! We combineren Duo Training met een aangepaste voedingsprogramma volgens jullie persoonlijke doelstellingen en behoeftes.

Hebben jullie niet hetzelfde sportniveau? Geen enkel probleem. Bij Duo Coaching worden jullie persoonlijk begeleidt en dat zorgt ervoor dat we zo efficiënt mogelijk de doelstellingen behalen.

Jullie zullen elke 2 weken worden geanalyseerd en gewogen, op basis van de analyse wordt er geanticipeerd en bijgestuurd waar nodig. Zo blijven jullie voedingsprogramma’s up to date en worden de gewenste doelen behaald!

Heb je vragen of interesse om te starten? Contacteer ons via het onderstaande formulier!